Cartonera Top este o firma cu capital privat ce a luat fiinta in anul 2005, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje din carton, cu o vechime de peste 15 ani in acest domeniu de activitate. Intotdeauna promti si eficienti, acordam o atentie sporita pentru detalii, oferind o calitate a produselor conform normelor europene.
    Producem la comanda orice tip de ambalaje din carton duplex sau ondulat. Oferim produse de calitate, adaptate cerintelor pietei, dovada fiind clientii multumiti si atestarea societatii prin certificarea sistemului de management al calitatii SR EN ISO 9001:2015.
    Manifestam o reala flexibilitate in relatiile cu partenerii si alegem cu grija materia prima pentru a obtine o calitate excelenta. Asiguram proiectarea ambalajelor si producerea unor mostre pentru a putea oferi cea mai buna varianta de ambalare a produselor. Preturile sunt competitive, iar termenele de livrare sunt respectate cu strictete.
    Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in domeniul prelucrarii ambalajelor din carton. Experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate vine ca o garantie a calitatii si ne recomanda ca pe un partener de incredere si pentru firma dumneavoastra. Acordam o deosebita atentie produselor livrate,de aceea marfa noastra va fi baxata si paletizata corespunzator in timpul transportului.
    Misiunea firmei noastre este sa producem si sa livram ambalaje din carton destinate ambalarii produselor din industria alimentara, chimica, textila, a sticlei si portelanului, lemnului, produselor electronice si electrocasnice, prelucrarilor mecanice si auto, punand accent pe satisfacerea clientilor prin calitatea si conformitatea marfurilor livrate,pret avantajos, conditii si termene de livrare optime.
  • image1
  • image2
  • image3